Nu ook verhuur van verftestapparatuur

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

U hebt voor een grote opdracht onvoldoende eigen instrumenten, of wilt eerst met een instrument werken voordat u het koopt. Huren biedt uitkomst. En ook voor wie eenmalig een instrument nodig heeft, of juist een apparaat echt niet kan missen, maar deze toch extern moet laten kalibreren, is huren een ideale mogelijkheid. Die optie biedt TQC Sheen vanaf nu als extra service aan.

Ruime keuze
TQC Sheen, voorheen TQC en Sheen Instruments, ontwerpt en verkoopt al tientallen jaar apparatuur om de kwaliteit van verf en oppervlakken te testen. Niet alleen draagbare instrumenten zoals een glans- of dauwpuntmeter kunnen voortaan gehuurd worden. Ook grote kostbare laboratorium apparatuur is te huur. Een overzicht van alle apparaten is te vinden op de TQC Sheen website

Eenvoudig te regelen
Is de keuze gemaakt, dan zorgt de verhuurspecialist voor een heldere offerte. TQC Sheen stuurt het instrument op en krijgt het na de huurperiode weer via de pakketdienst retour. Grote laboratorium apparatuur zoals een droogtijdrecorder of een automatisch film applicator, kan in overleg worden afgeleverd, geïnstalleerd en opgehaald.

Meer informatie
Meer informatie over het huren van verftestapparatuur is te vinden op de website, of neem contact op met de verhuurspecialist.

Geschreven door

Industrial Physics Inks & Coatings B.V.

Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (testapparatuur voor... Lees meer