Nieuwe locatie voor LabMakelaar Benelux BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Per 1 juli is LabMakelaar Benelux BV verhuisd vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel naar de nieuwe locatie in Zevenhuizen (ZH). We hebben nu de beschikking over een prachtige showroom, een eigen werkplaats voor reparatie- en service doeleinden en een groot magazijn van ~1.500 m2 voor opslag van veel apparatuur, meubilair en consumables en een ruim kantoor.

Dat willen we u graag laten zien en in gebruik nemen; daarom bent u van harte uitgenodigd om de officiële opening met ons te vieren; u bent van harte welkom op vrijdag 2 september 2016 tussen 15.00 – 19.00 uur om onder het genot van een hapje en drankje onze prachtige locatie te komen bewonderen.

Ons belangrijkste doel is om onafhankelijk, persoonlijke en efficiënt de verkoop en inkoop diensten van tweedehands laboratorium instrumenten en meubilair te verzorgen. Wij beschouwen onze verhuizing als een belangrijke stap om onze diensten en productaanbod verder te verbeteren en om in staat om u nog beter van dienst in de toekomst.

In verband met de organisatie horen we graag uiterlijk 26 augustus van u, of we u op vrijdag 2 september tussen 15.00 – 19.00 uur mogen verwelkomen.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe locatie voor LabMakelaar Benelux BV

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer