LabMakelaar Topoccasion: Waters Acquity UPLC Systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabMakelaar Topoccasion: Waters Acquity UPLC Systeem

Het Acquity uplc-systeem elimineert aanzienlijke tijd en kosten per monster uit uw analyseproces en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit van uw resultaten. Door traditionele of geoptimaliseerde HPLC te overtreffen, stelt deze technologie chromatografen in staat om met hogere efficiëntie te werken met een veel breder bereik van lineaire snelheden, stroomsnelheden en tegendruk.

UPLC-technologie, die met succes is toegepast in laboratoria over de hele wereld voor de meest veeleisende scheidingen, is zeer robuust, betrouwbaar en reproduceerbaar. Wat het holistische ontwerp van Acquity uplc-systemen onderscheidt, is de door Waters gepatenteerde sub-2 μm-hybride deeltjeschemie, die aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van hedendaagse HPLC-systemen die zijn uitgerust met standaard deeltjesmassa`s van 5 μm.

Het Acquity uplc-systeem, dat op zichzelf wordt gebruikt of wordt gecombineerd met Waters optische en MS-detectietechnologieën, biedt unieke end-to-end-oplossingen voor alle industrieën en toepassingen, waaronder: ADME-screening, voedselveiligheid, bioanalyse, klinische identificatie van metabolieten, metabonomieën, methode-ontwikkeling, opent toegang, en routinekwaliteit schermen.

Sinds de uitvinding heeft Acquity uplc technologie het mogelijk gemaakt dat analytische chemici veel verder reiken dan conventionele HPLC-scheidingen.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabMakelaar Topoccasion: Waters Acquity UPLC Systeem

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer