LabMakelaar, specialist in hergebruik van lab materiaal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabMakelaar, specialist in hergebruik van lab materiaal

U heeft laboratoriuminstrumenten staan die u niet meer gebruikt of binnenkort uit gebruik genomen gaan worden? Of u bent op zoek naar uitbreiding van uw laboratoriuminventaris?
Dan bent u bij LabMakelaar aan het juiste adres.

Nieuwe laboratoriuminstrumenten zijn vaak erg duur. LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Wij helpen onze klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. LabMakelaar zorgt voor de bemiddeling tussen koper en verkoper om de aan- of verkoop te voltooien.

We doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen om deze vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten, zodat ze via een centrale organisatie kunnen worden bediend. Eenvoudig, efficiënt, voordelig en vaak ook met garantie.

Via onze laboratoriummarktplaats kunt u eenvoudig in contact komen met aanbieders van tweedehands laboratoriuminstrumenten en laboratoriuminventaris. Zo kunt u wellicht zeer voordelig uw gewenste laboratoriuminrichting vinden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Geschreven door

Logo van:LabMakelaar, specialist in hergebruik van lab materiaal

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer