LabMakelaar en de Week van de Circulaire Economie 2020

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabMakelaar en de Week van de Circulaire Economie 2020

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 vindt in Nederland de week van de circulaire economie plaats. Diverse ondernemers organiseren allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

Op donderdag 6 februari openen wij een middag onze deuren voor een uniek kijkje binnen onze organisatie. Met een interessant programma over onder andere circulaire economie in het lab, circulair inkopen, circulair en veiligheid, en reparatie en onderhoud laten wij u kennis maken met circulaire economie en geven wij handige tips hoe u uw circulaire steentje bij kunt dragen aan de doelstelling “Nederland Circulair 2050”. Daarnaast kunt u achter de schermen kijken tijdens een rondleiding door onze showrooms, onze werkplaats en ons uitgebreide magazijn.

Wilt u binnenkijken bij LabMakelaar Benelux B.V. of meer weten over circulaire economie in het lab en wat u kunt doen? Meldt u zich dan nu aan via onze website. Uw inschrijving wordt door ons bevestigd.

Meld u hier aanicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabMakelaar en de Week van de Circulaire Economie 2020

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer