LabAutomation: slimme oplossingen in systemen, software en services

icon.highlightedarticle.dark Beurs- en eventsorganisatie
40 bekeken 8 januari 2024
LabAutomation 2024
LabAutomation 2024 | Foto: FHI Laboratorium Technologie

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in laboratoriumautomatisering tijdens het LabAutomation event op 19 maart 2024 in Congrescentrum 1931.

Deze inspirerende dag laat zien hoe automatisering kan bijdragen aan een efficiëntere, nauwkeurigere, en snellere werkomgeving. Met interessante lezingen, praktische oplossingen én veel kennis belooft het een waardevolle dag te worden.

Wat kun je verwachten: informatiemarkt en seminars

Tijdens dit eendaagse event staan de exposanten klaar om te helpen met jouw automatiseringsvraagstukken. Op de informatiemarkt vind je robots, geautomatiseerde systemen en integratieoplossingen die zijn ontworpen om aan de behoefte van diverse laboratoria te voldoen.

Het uitgebreide seminarprogramma inspireert je om zelf aan de slag te gaan. Sprekers van Janssen Vaccines & Prevention, Innocore Pharmaceuticals en Universiteit Antwerpen delen hoe zij met succes hun proces hebben geautomatiseerd.

Verder volg je lezingen over het belang van standaarden en de toepassing daarvan in dataverwerking, de rol van kunstmatige intelligentie en de integratie van systemen.

Dit neem je na het event mee naar huis:

  • Veel nieuwe kennis over automatiseringsoplossingen
  • Inspiratie om zelf aan de slag te gaan met automatisering
  • Een uitgebreid netwerk van collega’s en professionals uit de branche
  • Praktische tips om problemen aan te pakken

Kom in contact met de branche

Het LabAutomation event is niet alleen een platform voor de nieuwste technologieën, maar is ook een uitgelezen kans om in contact te komen collega’s uit de branche.

Deel je kennis en ervaringen, breid je professionele netwerk uit en ontdek samen hoe de toekomst van laboratoriumautomatisering eruit ziet.

In het kort

Datum: 19 maart 2024
Tijd: 9:00 tot 17:00
Locatie: Congrescentrum 1931, Den Bosch

De inschrijving voor een kosteloos bezoek aan LabAutomation gaat open in januari 2024. Houd de website in de gaten voor het programma en om in te schrijven ga je naar de website van FHI.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabAutomation: slimme oplossingen in systemen, software en services

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer