Nieuw tijdens LabAutomation: demo’s op de informatiemarkt

icon.highlightedarticle.dark Beurs- en eventsorganisatie
11 maart 2024
Laboratorium automatisering
Laboratorium automatisering | Foto: Shutterstock

Benieuwd hoe de toekomst van laboratoriumautomatisering eruitziet? Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en innovaties tijdens LabAutomation 2024 op 19 maart 2024 in Congrescentrum 1931.

Het conferentieprogramma inspireert om zelf aan de slag te gaan. Volg lezingen over de implementatie van systemen, het belang van standaarden in data en de rol van kunstmatige intelligentie. Daarnaast leer je van sprekers van Janssen Vaccines & Prevention, Innocore Pharmaceuticals, Universiteit Antwerpen en Lifelines hoe zij met succes hun proces hebben geautomatiseerd.

Nieuw deze editie zijn demonstraties op de informatiemarkt. Een aantal bedrijven geeft een demonstratie van hun systeem, waarbij je direct de voordelen kunt ervaren en vragen kunt stellen. Zo demonstreert Elscolab een draadloos registratie- en monitoringssysteem, laat Instrument Solutions zien waar je op moet letten bij het kiezen van een track en trace technologie en kun je bij Festo terecht voor vloeistofdosering door vloeistofcontainers of pipetpunten op druk te zetten.

Bezoek de website voor meer informatie en meld je aan voor een gratis bezoek.

In het kort

Datum: 19 maart 2024

Tijd: 9:00 tot 17:00

Locatie: Congrescentrum 1931, Den Bosch

Meld je aan voor een gratis bezoek icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw tijdens LabAutomation: demo’s op de informatiemarkt

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer