LabAutomation 2022 | conferentieprogramma & netwerken

icon.highlightedarticle.dark Management
82 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabAutomation 2022 | conferentieprogramma & netwerken

Tijdens LabAutomation 2022 op 22 maart in congrescentrum 1931 in Den Bosch volgt u interessante lezingen, brengt u een bezoek aan de informatiemarkt en komt u weer in contact met collega’s uit de branche.

Van verwerken en opslaan tot analyseren en voorspellingen doen: data is onlosmakelijk verbonden met uw lab. Deze enorme potentie maakt dat het aantal vragen over data groeit. Hoe ga je om met data-integriteit? Met datakwaliteit en veiligheid? Diverse sprekers scheppen duidelijkheid tijdens LabAutomation 2022.

De behoefte aan snelle en betrouwbare data-analyses groeit snel. Een alternatief voor machine learning en gegevensanalyse zijn diepe neurale netwerken. Een van de meest gebruikte typen van deze netwerken zijn convolutionele neurale netwerken (CNN).
Mehrdad Jahanbanifard van Naturalis presenteert een innovatieve pijplijn voor MS-analyses die wordt aangedreven door CNN’s voor patroonherkenning. Hij laat zien hoe deze pijplijn de gegevensanalyse kan versnellen en nauwkeuriger kan maken.

Farid Boutiba van het Digital Trust Center spreekt over cyber security en Rob Hooft van DTL bespreekt de groeiende rol van digitale gegevens in onderzoek en gegevensbeheer via de FAIR principes.

U kunt zich aanmelden voor een bezoek aan LabAutomation via de website www.fhi.nl/labautomation.

Geschreven door

Logo van:LabAutomation 2022 | conferentieprogramma & netwerken

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer