Doe mee aan The Quality Challenge van TQC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

TQC daagt u tijdens Surface 2016 uit om uw kennis van kwaliteiteitscontrole te testen. Niet door een eenvoudig vragenlijstje maar door zelf aan de slag te gaan. De winnaar van The Quality Challenge gaat naar huis met een smartwatch.

Handen uit de mouwen
Elke bezoeker van het Surface Lab wordt uitgenodigd om een ruitvormig testplaatje te kiezen van de TQC stroopwafel en te testen of het voldoet aan de opgestelde specificaties. Hiervoor heeft TQC uiteraard apparatuur meegenomen. Een glansmeter voor de glansgraad, verschillende testen om de hechting te controleren en een Defelsko PosiTector 6000 voor het bepalen van de laagdikte, en ….. Dat is een verrassing, want het is en blijft een challenge. Wie The Quality Challenge correct heeft uitgevoerd dingt mee naar de hoofdprijs, een smartwatch. Iedere deelnemer krijgt in elk geval een pakje van de bekende TQC stroopwafels.

Het is net als voorgaande jaren ook mogelijk om metingen te verrichten aan een zelf meegebracht proefplaatje, maar dit valt buiten The Quality Challenge.

Over het Surface Lab
Surface Lab is onderdeel van Surface 2016, de totaalbeurs voor oppervlaktetechniek die dit jaar van 4 t/m 6 oktober wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. TQC ontwerpt en produceert veld meetinstrumenten en lab-apparatuur voor het testen van verf en coatings en oppervlaktebehandeling.

Geschreven door

Industrial Physics Inks & Coatings B.V.

Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (testapparatuur voor... Lees meer