Denios connect

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
87 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Denios connect

Maak gebruik van de voordelen van digitalisering om nog meer veiligheid voor uzelf en uw medewerkers te waarborgen in geval van weglekkende gevaarlijke stoffen: Met de nieuwe, innovatieve SpillGuard® connect-lekkagedetector configureert u voor elke opvangbak specifieke alarmmeldingen, die bij een lekkage naar de door u ingevoerde contactpersoon worden verzonden. Noodmaatregelen kunnen snel en gericht worden getroffen en gevaren tot een minimum beperkt.

De digitale statusmonitoring ondersteunt u ook 24/7 bij de wekelijkse voorgeschreven visuele inspectie volgens de milieuwetgeving en documenteert dit via automatisch gegenereerde inspectierapporten. De SpillGuard® connect werkt volledig autonoom, bedrijfsklaar met één druk op de knop en kan worden gebruikt voor elk type opvangbak. U kunt alle DENIOS connect-producten centraal beheren in de DENIOS connect-webapplicatie.

DENIOS connect is een cloud-gebaseerde toepassing en maakt voor gegevensoverdracht gebruik van mobiele communicatie (NarrowBand IoT). Dit geeft u onafhankelijk van uw bedrijfsnetwerk toegang tot gegevens en alarmmeldingen – betrouwbaar, met een groot bereik en overal ter wereld. De in de LTE-norm opgenomen beveiligingsmechanismen en encryptie beschermen de gegevens effectief tijdens overdracht. Gebruik de voordelen van digitalisering ook voor uw opslag van gevaarlijke stoffen en bewaak met DENIOS connect tot 16 veiligheidsrelevante bedrijfsparameters.

Lees het artikel icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Denios connect

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer