De week van de Circulaire Economie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De week van de Circulaire Economie

Met onze kennis en hulp kunnen wij, samen met u, de levensduur van uw apparatuur verlengen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk blijven werken met uw eigen, vertrouwde apparatuur. Dat geeft natuurlijk een fijn gevoel. Een circulaire economie is dus niet enkel kostenbesparend en milieuvriendelijk, maar geeft ook rust aan de gebruikers van de apparatuur.

Service, Repairs, Verhuur
Wist u dat Wilten Instrumenten over een eigen service, repair centrum & verhuurconcept beschikt? Juist om onze klanten een stuk rust te geven, beschikken wij over talloze service-oplossingen. Wij delen graag onze kennis met u om ook uw apparatuur een lang leven te kunnen geven. Onze senior technician Bas Bastiaansen beschikt over verschillende accreditaties en certificaten, net zoals de instrumentatie waar wij mee werken.

‘Normale’ Service
Bij ons staat service hoog in het vaandel, daarom staan onze medewerkers elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien u dringende technische of applicatie vragen heeft, kunt u altijd onze helpdesk bellen.
Wij vinden onze klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom beschikken wij, naast onze ‘normale’ klantenservice, over ons technical repair centrum en verhuurconcept.

Ons Technical Repair Centrum
U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties, groot of klein. Hiervoor hoeft u enkel een mail te sturen of onze helpdesk te bellen. Samen met de technische dienst wordt een plan opgesteld. Wellicht kunt u met enkel onze telefonische helpdesk zelf het probleem verhelpen, moet het apparaat opgestuurd worden ter reparatie of beslist onze technician om op locatie naar uw instrument te kijken.

Hoe dan ook:
De oplossingen zijn eindeloos. Ook dat is onze service-kracht. Wij denken niet in problemen, enkel in oplossingen. Wij verrichten maatwerk, bij iedere klant.
Beschikt u over een onderhoudscontract? Goed nieuws. Hiermee ontvangt u een standaard korting van 20% op de tarieven voor onze technische dienst.

Verhuur
Heeft u een klein project of veel wisselende projecten, maar niet het instrument welke u nodig heeft? Wij bieden u de optie om uw gewenste instrumentatie te huren. Huren is al mogelijk vanaf €200,- per maand. Uiteraard is dit inclusief onderhoud, installatie en aflevering. Bovendien krijgt u een gedeelte van het huurbedrag als restitutie terug bij aankoop van het instrument.
Natuurlijk is onze service ook in het verhuurconcept inbegrepen.

Neem vooral een keer contact met ons op wanneer u vragen heeft over onze service-mogelijkheden. Wij staan u graag te woord. Dit kan via mail (zie link hiernaast) of per telefoon.
Telefoon: 076-508 6500

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De week van de Circulaire Economie

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer