De inschrijving voor het LabSafety event is geopend

icon.highlightedarticle.dark Management
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De inschrijving voor het LabSafety event is geopend

Brand in een laboratorium. Een lek van gevaarlijke stoffen tijdens het transport. Een medewerker die gewond raakt door een explosie in het lab. U weet als geen ander: een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom vraagt veilig werken alle aandacht. Op het LabSafety event verzamelen experts en veiligheidsdeskundigen uit diverse vakgebieden zich om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Experts
Sprekers van onder meer het RIVM, Erasmus MC en Kuijpers delen hun kennis over de thema’s ‘Persoonlijke veiligheid’ en ‘Veilige werkomgeving’. En gespecialiseerde leveranciers presenteren hun vakkennis en laatste ontwikkelingen op een uitgebreide informatiemarkt. Zo staat de dag vol in het teken van kennisdeling.

Het programma
LabSafety begint met een plenaire presentatie. Daarna volgen lezingen over verschillende onderwerpen, waaronder biosecurity risico’s, de rol van ventilatie in het lab en het transport van gevaarlijke stoffen. De middag staat in het teken van sessies over persoonlijke veiligheid en een veilige werkomgeving.

Spar daarna op de informatiemarkt met experts over innovaties op het gebied van cryogene toepassingen. Discussieer over de ideale inrichting van laboratoria. En praat over de allernieuwste hightech analytische systemen in het lab.

LabSafety vindt plaats op donderdag 3 februari bij De Reehorst in Ede. Inschrijven kan via de website www.fhi.nl/labsafety

Geschreven door

Logo van:De inschrijving voor het LabSafety event is geopend

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer