Brandwerende apothekerskasten | EN 14470-1 gecertificeerd

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brandwerende apothekerskasten | EN 14470-1 gecertificeerd

Onze Apothekerskasten zijn ‘s werelds eerste brandwerende veiligheidskast met een verticaal uittrekbare deur. Hij is speciaal ontworpen voor werkplekken met weinig ruimte voor veiligheidskasten. Dankzij de verticale uittrekelementen wordt de benodigde ruimte met ongeveer de helft verminderd, maar blijft de opbergcapaciteit behouden. Bij de opslag van gevaarlijke stoffen nabij de werkplek is de apothekerskast van essentieel belang. Het beperkt de risico’s voor de gebruiker en de omgeving.

Opgeslagen verpakkingen kunnen eenvoudig aan beide zijden worden verwijderd. De kast wordt geopend en gesloten met een simpele druk op de knop. Daarnaast sluit de apothekerskasten na 60 seconden automatisch met een akoestisch en optisch waarschuwingssignaal en zijn ook optimaal beschermd tegen onbevoegde toegang. De standaard intelligente stopfunctie detecteert obstakels en voorkomt dat vingers of handen bekneld raken. Bij brand of stroomuitval sluit de kast automatisch om volledige brandwerendheid te garanderen. Net als alle andere brandbeveiligingskasten heeft onze apothekerskast een brandwerendheidsklasse van 90 minuten (type 90).

DENIOS levert exclusief apothekerskasten van het merk Asecos en door de grote variatie in modellen onderscheiden wij ons, in combinatie met onze kennis en expertise, ten opzichte van elke andere aanbieder van apothekerskasten.

Of het u gaat om advisering rond de inzet van onze apothekerskasten of een risico-inventarisatie op locatie: met DENIOS beschikt u altijd over de juiste expertise.
Bij onze adviezen betrekken wij uw individuele praktijksituatie, beoordelen uw werkplek of opslaglocatie op basis van het veiligheidsniveau, de productiviteit en efficiëntie. Tevens adviseert DENIOS altijd op basis van de laatste technische inzichten en actuele kennis van wet- en regelgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om uw interieur af te stemmen op uw persoonlijke situatie, neem hiervoor contact met ons op via +31-172-506466.

Bekijk het assortimenticon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Brandwerende apothekerskasten | EN 14470-1 gecertificeerd

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer