Analis Webinar 7 Mei – Beschermingskasten : Hoe het juiste type kast kiezen voor uw labtoepassing?

icon.highlightedarticle.dark veiligheidskabinetten
Laatste wijziging: 11 maart 2024
Beschermingskasten
Beschermingskasten | Foto: Analis

Ontdek het juiste type beschermingskast voor jouw labtoepassing via een diepgaande risicoanalyse en inzicht in diverse kasttypes tijdens het webinar.

Dinsdag 7 mei 2024 – 11:00 AM (CEST)

Voor wie?

Alle mensen die in een labomgeving werken.

Welke is de juiste beschermingskast voor mijn toepassing?

Dat is de vraag die tijdens de webinar uitgebreid beantwoord wordt. Er zijn talloze types beschermingskasten die gebruikmaken van verschillende principes. Het proces om het juiste type kast te vinden bestaat uit een uitgebreide risicoanalyse.

Bij deze risicoanalyse wordt eerst en vooral gekeken naar de mogelijke hazards. Eens deze in kaart zijn gebracht, is het belangrijk om te kijken op welke niveaus bescherming nodig is: operator, producten/handeling en de omgeving. Daarnaast is ook workflowoptimalisatie belangrijk. Voor sommige toepassingen zijn er aangepaste kasten beschikbaar die u het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Wat zullen jullie leren?

In deze webinar leren we hoe je een risicoanalyse voor uw toepassing uitvoert. Daarnaast bekijken we ook de verschillende kasttypes. Het juiste kasttype is deze die het best aansluit bij de risicoanalyse.

Hebt u nog vragen ? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze expert:

Jan SEYNAEVE
Product Manager

Lab Equipment

Gratis Registratieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Analis Webinar  7 Mei – Beschermingskasten : Hoe het juiste type kast kiezen voor uw labtoepassing?

Analis sa/nv

Analis, distributeur & fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria. Meer dan een vertrouwenslabel, UW KWALITEITSLABEL Lees meer