Bijna honderd deelnemers aan The Quality Challenge

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Tijdens Surface 2016 daagde TQC bezoekers uit om hun kennis van kwaliteitscontrole te testen. Niet door een eenvoudig vragenlijstje, maar door zelf aan de slag te gaan tijdens The Quality Challenge. Bijna honderd bezoekers pakten een ruitvormig testpaneel van de TQC stroopwafel. Doel was te testen of dit paneel voldeed aan de opgestelde specificaties. Iedereen ging aan de gang met de TQC Stoftest, Glansmeter, Cupping test etc. Elke deelnemer kreeg in elk geval een pakje met de bekende TQC stroopwafels, maar de grote vraag is natuurlijk: wie de winnaar is van de SmartWatch. #Tromgeroffel Dat is geworden:

Patrick Jansen van De VerfKAM

Patrick ging aan de slag met testpaneel 114 en voerde alle testen correct uit. Binnenkort gaat TQC productspecialist Charlotte Koppenol naar Amsterdam om de Smartwatch te overhandigen.

Geschreven door

Industrial Physics Inks & Coatings B.V.

Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (testapparatuur voor... Lees meer