Brandwerende apothekerskasten

34 bekeken Laatste wijziging: 10 oktober 2023
Apothekerskast
Apothekerskast | Foto: Denios

De apothekerskasten van Denios introduceren ’s werelds eerste brandwerende veiligheidskast met een verticaal uittrekbare deur, speciaal ontworpen voor werkruimtes met beperkte ruimte.

tk1

Denios’ apothekerskasten presenteren ‘s werelds allereerste brandveilige veiligheidskast met een verticaal uitschuifbare deur, specifiek ontworpen voor werkruimtes met beperkte ruimte.

Kleine ruimte, toch grote opbergcapaciteit

Deze innovatie vermindert de benodigde ruimte met ongeveer de helft, zonder concessies te doen aan de opbergcapaciteit. Voor de opslag van gevaarlijke stoffen in de buurt van werkplekken is de apothekerskast van belangrijk, omdat hij de risico’s voor gebruikers en de omgeving minimaliseert.

tk2

Dit is de checklist

Zó koop je een opslagkast voor gevaarlijke stoffen icon.arrow--dark

Brandwerendheid: 90 minuten

De kast biedt gemakkelijke toegang tot opgeslagen verpakkingen aan beide zijden en opent en sluit met een druk op de knop. Bovendien is de kast voorzien van automatische sluiting na 60 seconden met zowel een akoestische als visuele waarschuwing, evenals bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

De intelligente stopfunctie voorkomt het klemmen van vingers of handen, terwijl de kast bij brand of stroomuitval automatisch sluit om volledige brandveiligheid te waarborgen, met een brandwerendheid van 90 minuten (type 90).

Asecos-apothekerskasten

Denios biedt exclusief Asecos-apothekerskasten met een breed scala aan modellen en expertise in risico-inventarisatie en advies op maat voor specifieke behoeften, inclusief de laatste wet- en regelgeving. Er zijn ook mogelijkheden voor aanpassing aan individuele situaties.

Lees meer icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark