Brady

Over Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.
Brady is een bevoorrechte identificatiepartner in diverse industrieën, omdat we telkens rekening houden met de laatste industriële standaarden in onze identificatie- en veiligheidsoplossingen.

Vereenvoudig uw laboratoriumidentificatie
De identificatieoplossingen van Brady verzekeren de traceerbaarheid van uw stalen met labels die levenslang intact blijven. Ook na opwarming of invriezing blijven onze speciaal ontwikkelde laboratoriumlabels voor altijd aanwezig en leesbaar.
Als wereldleider in oplossingen voor laboratoriumident

Meer over Brady icon.arrow--dark

Merken

BMP21-LAB

De BMP™21-LAB draagbare labelprinter is een alles-in-één printer voor onderzoeks-, academische en klinische laboratoria.

BBP33 Label Printer

Het is een industriële printer die eenvoudig, krachtig en super snel is.

BBP37

BBP37 Multicolour & Cut Sign & Label Printer

BBP12 Label Printer

compact, betrouwbaar en betaalbaar instapmodel bij de benchtoplabelprinters voor het printen van kleine aantallen kwalitatieve en duurzame labels

Alle merken icon.arrow--dark