Lokaliseer laboratoriumstalen zonder zichtlijn

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
99 bekeken Laatste wijziging: 23 juni 2023
Laboratorium monsters
Laboratorium monsters | Foto: Brady

Traceer meerdere stalen in uw laboratorium met RFID

Het nieuwe UHF B-7425 RFID-label van Brady voor laboratoriumstalen combineert de kwaliteit en betrouwbaarheid van Brady-labels met de voordelen van RFID-technologie. Het label is gemaakt van zeer chemisch resistent polypropyleen en voorzien van een permanente acrylkleefstof, zodat stalen geïdentificeerd blijven in de veeleisende omstandigheden in laboratoria.

Het RFID-label is ontworpen voor gebruik op microtiterplaten, petrischaaltjes en celcultuurschaaltjes in laboratoriumomgevingen. Polyestermateriaal aan de voorzijde van de tag, met chip gehecht aan aluminium antenne met behulp van anisotrope geleidende filmkleefstof, geschikt voor thermische transferdruk, inclusief RFID-codering. De labels zijn naar buiten gewikkeld en 100% geïnspecteerd, 500 goede RFID-labels per rol met slechte labels gemarkeerd.

Het label van 65 mm x 6 mm past perfect op medische microtiterplaten, petrischaaltjes en celcultuurschaaltjes en is verkrijgbaar op een open kern van 76 mm. Binnen in het label bevindt zich een UHF RFID-inlay met een EPC van 128 bits om tot 16 tekens op te slaan, die elk staal binnen 0,5 m kan identificeren bij activering door een handlezer, zoals de Brady HH85, of binnen 1 m met een vaste lezer, zoals de Brady FR22.

Winnaar van het FINAT Highly Commended Certificate

Ons UHF B-7425 RFID-label voor laboratoriumstalen heeft een Highly Commended Certificate gewonnen in de 42e International Labelling Competition, georganiseerd door FINAT. Wij voelen ons bijzonder vereerd door de aandacht van de jury voor onze uitstekende kwaliteit en expertise op het gebied van labelproductie!

“Het B-7425 RFID-label van Brady kan gebruikt worden op containers van verschillende afmetingen en vormen. Het biedt vier beveiligingslagen, waaronder RFID, QR-code, EAN-code en sequentiële nummering. Het stansen van het label en het aanbrengen van de RFID op de achterkant is netjes en valt niet op. Een welverdiend Highly Commended resultaat.”- Tony White, voorzittend jurylid, FINAT International Labelling Competition)

Bekijk meer specificaties >>icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Lokaliseer laboratoriumstalen zonder zichtlijn

Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en... Lees meer