Waarom heb ik een cleanroom CO2 incubator nodig voor mijn laboratorium?

103 bekeken Laatste wijziging: 7 augustus 2023
Heracell Vios
Heracell Vios | Foto: Dijkstra Vereenigde

Waarom is een cleanroom CO2-incubator vereist in mijn lab?

Een gecertificeerde CO2-incubator die voldoet aan de normen van een cleanroom is van cruciaal belang voor het beheersen van deeltjesemissies en het minimaliseren van mogelijke verontreinigingen in celtherapie- of gentherapieprocessen. Deze incubator is getest en bewezen om te voldoen aan de luchtkwaliteitslimieten van een Grade A cleanroom volgens ISO 14644-1 en wordt onafhankelijk geëvalueerd door een ervaren derde partij volgens ISO 14644-14.

Strenge farma regelgeving

Het vermogen om potentieel schadelijke deeltjes te verminderen, zoals micro-organismen die ziekteverwekkers kunnen zijn of niet-levensvatbare deeltjes die bloedvatbeschadiging en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, maakt deze CO2-incubator een waardevolle investering voor elke organisatie die betrokken is bij de productie van biologische medicijnen. Vooral in de context van de strenge regelgeving in de farmaceutische industrie, is het essentieel om de veiligheid, zuiverheid en kwaliteit van het eindproduct te waarborgen.

Hoogwaardige laboratoriumapparatuur

Wanneer u overweegt een gecertificeerde CO2-incubator aan te schaffen, is Dijkstra Vereenigde de ideale aanbieder van laboratorium apparatuur om te overwegen. Ze hebben een gevestigde reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en hebben ruime ervaring in de sector. Dijkstra Vereenigde begrijpt het belang van schone omgevingen in gevoelige processen zoals celtherapie en gentherapie, en biedt daarom een CO2-incubator die grondig is getest en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste cleanroomnormen.

Getest volgens ISO 14644-14 normering

Met Dijkstra Vereenigde kunt u er zeker van zijn dat de CO2-incubator die zij leveren, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en is getest volgens de ISO 14644-14 normen. Hun expertise in laboratoriumapparatuur en hun toewijding aan klanttevredenheid maken hen de ideale partner voor organisaties die streven naar precisie, betrouwbaarheid en naleving van regelgeving in hun laboratoriumprocessen.

Optimalisatie celtherapie- of gentherapie proces

Kortom, door te kiezen voor een cleanroom-gecertificeerde CO2-incubator van Dijkstra Vereenigde, investeert u in de veiligheid en kwaliteit van uw biologische medicijnen. Met hun bewezen staat van dienst in de branche en hun betrokkenheid bij het leveren van hoogwaardige laboratoriumapparatuur, kunt u vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van hun CO2-incubator om uw celtherapie- of gentherapieproces te optimaliseren en te voldoen aan de hoogste industrienormen.

Dijkstra Vereenigde cleanroom CO2 incubatorenicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark