HCP-168 multi-gas incubator van Haier Biomedical zeer effectief voor biomedisch onderzoek

icon.highlightedarticle.dark Broedstoven 30 oktober 2023
multi-gas incubator
multi-gas incubator | Foto: Hettich Benelux

In het gebied van biomedisch onderzoek staat de Haier Biomedical multi-gas incubator (HCP-168) als een model apparaat. Lees in dit artikel meer over de ongeëvenaarde eigenschappen, waaronder snelle hersteltijden en unieke sterilisatiemogelijkheden bij 180°C.

Dit verduidelijkt de onmisbare rol van deze multi-gas incubator in diverse onderzoekstoepassingen.

Snelle hersteltijd zonder overshoot

Een opvallende eigenschap van de HCP-168 is het vermogen voor snelle hersteltijd van temperatuur, CO2 en O2 niveau zonder overshoot (een cruciale parameter voor het behoud van de levensvatbaarheid van cellen en gevoelige weefselculturen).

De geoptimaliseerde regeling verhoogt de cellulaire levensvatbaarheid en waarborgt de resultaten.

Sterilisatie bij 180 °C; een nieuwe benadering van besmettingscontrole

De multi-gas incubator is uniek in het aanbieden van sterilisatie bij 180 °C, een techniek die afwezig is in andere multi-gas incubatoren op de markt.

Deze hoge-temperatuur sterilisatiemethode zorgt voor een aseptische en besmettingsvrije omgeving, waardoor de betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid van wetenschappelijke onderzoeken worden verbeterd.

Belangrijkste toepassingen in biomedisch onderzoek

 1. Onderzoek naar hypoxie:
  Het vermogen van de multi-gas incubator om hypoxische omstandigheden te simuleren maakt het van onschatbare waarde. Bijvoorbeeld voor oncologisch onderzoek waar zuurstofspanning een cruciale rol speelt in cellulair gedrag en pathofysiologische processen.
 2. Stamcelonderzoek:
  Het vermogen van de incubator om de micro-omgevingen van verschillende weefsels en organen na te bootsen is onmisbaar voor pluri- en multi-potente stamcelstudies.
 3. In Vitro Fertilisatie (IVF):
  De HCP-168 biedt een optimale omgeving voor embryonale ontwikkeling, wat bijdraagt aan verhoogde kans op zwangerschap in IVF-laboratoria.
 4. Farmaceutisch onderzoek:
  De incubator vergemakkelijkt de evaluatie van nieuwe farmacologische middelen onder diverse gasomstandigheden, waardoor de tijdsduur voor het ontwikkelen van geneesmiddelen wordt verkort.
 5. Weefseltechnologie:
  De multi-gas incubator is geschikt voor de kweek van weefsels en organen voor transplantatie, met nauwkeurige controle over gasomstandigheden.
 6. Microbiologisch onderzoek:
  Het vermogen van de incubator om O2-concentraties te reguleren tussen 1 – 21% maakt het geschikt voor de kweek van micro-aerofiele organismen.

De Haier Biomedical multi-gas incubator is niet zomaar een laboratoriuminstrument; het is een essentieel hulpmiddel voor onderzoekers die hoge precisie en betrouwbaarheid eisen.

De snelle herstelmogelijkheden en unieke sterilisatiekenmerken bij 180°C maken het de optimale keuze voor elk laboratorium dat gespecialiseerd is in onder andere celcultuur en weefseltechnologie.

De veelzijdigheid en geavanceerde functionaliteiten maken het een onvervangbaar instrument voor een breed scala aan biomedische toepassingen.

Interesse in de Haier CO2 of multi-gas incubator? Bestel uw versie bij Hettich Benelux en krijg 20% korting! Actie geldt tot en met 30 december 2023. Meer informatie of bestellen, via onze website of telefonisch.

Meer informatie? icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:HCP-168 multi-gas incubator van Haier Biomedical zeer effectief voor biomedisch onderzoek

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer