Voer enzymatische metingen snel en nauwkeurig uit

icon.highlightedarticle.dark Plaatlezers
Laatste wijziging: 2 februari 2024
HiPo Biosan
HiPo Biosan | Foto: Wilten Instrumenten

Om snel biologische, chemische of fysische eigenschappen van monsters in microtiterplaten te detecteren wordt gebruik gemaakt van microtiterplaat-readers.

Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader

Binnen dit domein is de Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader als een vooruitstrevende keuze. Met zijn geavanceerde optica en aanpasbare functies biedt het niet alleen nauwkeurige metingen, maar opent het ook nieuwe deuren naar hoog potentieel microbiologisch onderzoek.

De HiPo is in staat om absorptie- en fluorescentiemetingen uit te voeren, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van enzymatische assays tot celkweekmonitoring.

De HiPo is een 8-kanaals fotometer voor het aflezen van 96-wells-platen binnen 5 seconden. De HiPo is uitermate geschikt voor diverse methoden:

  • eindpunt
  • kinetiek
  • multi-label methode

12 Verschillende tests per plaat

De gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare software van de HiPo maakt het mogelijk om – met kwalitatieve en kwantitatieve berekeningsmethoden – 12 verschillende tests per plaat uit te voeren.

Daarnaast kunnen protocollen, gegevensanalyse en rapportage aanpassen aan specifieke eisen en wensen van de gebruiker. De connectiviteit van de HiPo biedt een naadloze integratie met laboratoriuminformatiebeheersystemen (LIMS) en cloud gebaseerde platforms.

Dit bevordert samenwerking, het delen van gegevens en het op afstand volgen van experimenten, waardoor onderzoekers verbonden en geïnformeerd blijven, ongeacht hun locatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten, neem dan contact met ons op.

Geschreven door

Logo van:Voer enzymatische metingen snel en nauwkeurig uit

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer