Verzekerd zijn van snelle, nauwkeurige en veelzijdige enzymatische metingen voor uw onderzoek?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 10 juni 2024
Biosan HiPo
Biosan HiPo | Foto: Wilten Instrumenten

Voer enzymatische metingen snel en nauwkeurig uit met de Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader, een geavanceerde keuze voor het detecteren van biologische, chemische of fysische eigenschappen van monsters in microtiterplaten.

Geavanceerde optica

De HiPo is uitgerust met geavanceerde optica en kan absorptie- en fluorescentiemetingen uitvoeren, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, variërend van enzymatische assays tot celkweekmonitoring. Met zijn 8-kanaals fotometer kan de HiPo 96-wells-platen binnen 5 seconden uitlezen, waardoor het ideaal is voor eindpunt, kinetiek en multi-label methoden.

De gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare software van de HiPo maken het mogelijk om met kwalitatieve en kwantitatieve berekeningsmethoden tot 12 verschillende tests per plaat uit te voeren. Bovendien kunnen protocollen, gegevensanalyse en rapportage worden aangepast aan de specifieke eisen en wensen van de gebruiker.

Naadloos met LIMS

Dankzij de connectiviteit van de software kunnen gebruikers naadloos integreren met laboratoriuminformatiebeheersystemen (LIMS) en cloudgebaseerde platforms. Dit bevordert samenwerking, gegevensuitwisseling en het op afstand volgen van experimenten, waardoor onderzoekers verbonden en geïnformeerd blijven, ongeacht hun locatie. Met de Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader bent u verzekerd van snelle, nauwkeurige en veelzijdige enzymatische metingen voor uw onderzoek.

Geschreven door

Logo van:Verzekerd zijn van snelle, nauwkeurige en veelzijdige enzymatische metingen voor uw onderzoek?

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer