Snelle, precieze enzymatische metingen

icon.highlightedarticle.dark Plaatlezers
42 bekeken Laatste wijziging: 22 september 2023
De Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader
De Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader | Foto: Wilten Instrumenten

De Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader is een geavanceerd apparaat voor snel en precies meten van enzymatische reacties.

De Biosan HiPo MPP-96 Microtiterplaat Reader is een geavanceerd apparaat voor snel en precies meten van enzymatische reacties. Het apparaat, leverbaar via Wilten Instrumenten, is ontworpen voor het detecteren van biologische, chemische en fysische eigenschappen van monsters in microtiterplaten en biedt diverse toepassingsmogelijkheden, van enzymatische assays tot celkweekmonitoring.

Gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare software

Met zijn 8-kanaals fotometer kan de HiPo de inhoud van 96-wells-platen binnen 5 seconden uitlezen. Het ondersteunt verschillende meetmethoden, waaronder eindpunt, kinetiek en multi-label. Met de gebruikersvriendelijke interface en aanpasbare software kunnen onderzoekers tot 12 verschillende tests per plaat uit te voeren, met zowel kwalitatieve als kwantitatieve berekeningen.

Wereldwijd verbonden en geïnformeerd, ongeacht locatie

Met de HiPo zijn daarnaast protocollen, gegevensanalyse en rapportage aan te passen aan specifieke vereisten. De connectiviteitsopties van het apparaat maken naadloze integratie met laboratorium informatie beheersystemen (LIMS) en cloudgebaseerde platforms mogelijk voor meer samenwerking, gegevensdeling en op afstand experimenten volgen. Hierdoor blijven onderzoekers wereldwijd verbonden en geïnformeerd, ongeacht hun locatie.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark