Veilig stalen behandelen onder anaerobe omstandigheden

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 10 juni 2024
Bactron anaerobe werkkamer
Bactron anaerobe werkkamer | Foto: Elscolab

De isolatie en identificatie van anaeroben is erg belangrijk bij klinische diagnoses en onderzoek alsook bij commerciële processen zoals inblikken, bottelen (bv. bier en andere gefermenteerde dranken) en voedselfermentatie.

Consistente, zuurstofvrije omgeving

De Bactron anaerobe werkkamer is ontworpen om monsters efficiënt en zonder handschoenen te hanteren in een consistente, zuurstofvrije omgeving. Dit voorkomt contaminatie, zorgt voor nauwkeurige resultaten en een snellere doorlooptijd.

Een van de belangrijkste voordelen van het Bactron-systeem is de geïntegreerde incubator, waardoor de gebruiker bij kamertemperatuur kan werken. Verder beschikt het toestel niet alleen over de grootste sluis op de markt, maar ook de snelste.

Heb je precisie nodig of heb je gewoon haast? Kies volgens je tijd en budget uit drie, vier of vijf automatische cyclusherhalingen.

De Bactron is beschikbaar in verschillende formaten, zodat je het toestel kan kiezen dat het best bij je capaciteit en ruimte aansluit.

Ontdek meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Veilig stalen behandelen onder anaerobe omstandigheden

ELSCOLAB

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties. Lees meer