ELSCOLAB

Over ELSCOLAB

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. De toepassingen bij de klanten blijven probleemloos draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

We staan bekend om onze expertise, goede technische kennis en naverkoopdienst. Door de jaren heen zijn we een belangrijke partner geworden voor laboratorium en industriële apparatuur in de Benelux markt. Ons uitgebreid pakket aan oplossingen wordt ondersteund door een enthousiast team van ervaren applicatie- en onderhoudsspecialisten in diverse domeinen.

De afdeling Laboratorium staat voor apparatuur en benodigdheden voor diverse toepassingen in de labo-omgeving, zowel voor R&D, QC, etc. Voor applicatievragen over storage (koeling, sample handling, beheer, opslag, etc.) en lab safety (veilige werkomgeving voor jezelf en
je research: veiligheidskasten, incubatoren) kan je bij ons terecht.

We zijn eveneens gespecialiseerd in verschillende analysetoepassingen: chemische parameters zoals pH, geleidbaarheid, etc. en fysische parameters waaronder viscositeit, kleur en glans.

Meer over ELSCOLAB icon.arrow--dark

Merken

Faster

Microbiologische veiligheidskasten, LAF (laminar flow) kasten, zuurkasten, PCR kasten & isolatoren

Haier

ULT vriezers, koelkasten, vriezers, cryo vriezers & CO2-incubatoren

Biolife Solutions

CBS LN2 droge stifstofvaten en controlled rate vriezers, Stirling ULT vriezers, Thawstar ontdooisysteem

GRAM

ATEX ULT vriezers, koelkasten, vriezers

Alle merken icon.arrow--dark