Het laboratorium integreren in het productieproces levert veel voordelen op. Toch werken veel fabrikanten nog met Excel voor het verzamelen en analyseren van data. Hierdoor zijn ze onnodig veel tijd kwijt aan operationele taken, en houden nauwelijks tijd over voor verbeterprocessen.

Er is een veel slimmere manier van werken. Met AlisQI, een LIMS dat is geoptimaliseerd voor productiebedrijven, kunnen fabrikanten hun productieprocessen naadloos integreren met het lab, routinetaken automatiseren en hun eigen processen definiëren.

No-code voor flexibiliteit en gebruiksgemak

Als je voor AlisQI kiest, kiest je voor controle en focus op verbetering. Dat betekent implementatie zonder de hulp van IT, de mogelijkheid om het LIMS eenvoudig aan te passen aan veranderende behoeften, en het snel inwerken van nieuwe gebruikers. Andere voordelen zijn: ■ Eén geïntegreerd platform voor QC, documentbeheer en QESH processen in plaats van meerdere systemen ■ Breng kwaliteitgegevens tot leven met onze ingebouwde SPC-toolbox, slimme alarmen en geavanceerde analytics ■ Geniet van volledige mobiliteit, AlisQI werkt op ieder apparaat ■ Bouw een cultuur van kwaliteit: onze licentie is voor een onbeperkt aantal gebruikers ■ Focus op verbetering, voor productiebedrijven van elke omvang

LIMS