Textuur: de kracht van de perfecte chocolade - Labinsights

Textuur: de kracht van de perfecte chocolade

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
39 bekeken 5 december 2024
Texture Analyzer TX-700
Texture Analyzer TX-700 | Foto: Wilten Instrumenten

Van de knapperige snap tot het romige smeltgedrag – textuur bepaalt de chocoladebeleving. Met de TX-700 van Lamy Rheology kunnen producenten textuureigenschappen zoals breekbaarheid, stevigheid en smelteigenschappen nauwkeurig meten.

Deze waardevolle inzichten helpen bij:

  • Ontwikkeling van hoogwaardige, consistente producten
  • Voldoen aan de hoge verwachtingen van consumenten
  • Creëren van innovatieve chocoladeproducten

Zet een stap vooruit in chocolade-innovatie! En bekijk de applicatie note:

Download applicatie note icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Textuur: de kracht van de perfecte chocolade

Wilten Instrumenten B.V.

Sinds 1952 betrouwbare laboratoriumoplossingen met persoonlijke service en expertise. Lees meer