RNA beschermen zonder energieverslindende vriezers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RNA beschermen zonder energieverslindende vriezers

GenTegra RNAdvantage is een innovatieve methode om RNA in een vroeg stadium te beschermen, zonder de noodzaak voor energieverslindende vriezers. RNAdvantage maakt namelijk gebruik van gepatenteerde technologie waarmee RNA-samples bij kamertemperatuur kunnen worden opgeslagen. Voor een verlaagde kwaliteit van uw samples hoeft u zich alleszins geen zorgen te maken: met RIN-scores die 1 punt hoger zijn dan alternatieve oplossingen, en standaard een RIN-waarde van 7 of meer maakt RNAdvantage tot de methode om RNA in een vroeg stadium te beschermen.

Een ander zeer belangrijk voordeel van RNAdvantage is het feit dat deze eenvoudig in uw protocol te integreren is. Het enige wat u hoeft te doen, is uw huidige RNA-isolatiebuisjes te vervangen door RNAdvantage. Zo zult u perfect downstream research uit kunnen voeren, met opslagtijden bij kamertemperatuur van wel 14 dagen. RNAdvantage overtreft de eisen van commerciële sequencingdiensten in ruime mate (Genewiz RIN ≥6.0 en Novogene RIN ≥5.8). De verhoudingen voor 28s/18s pieken waren eveneens een stuk beter dan vergelijkbare oplossingen. Of u nu met darm-, lever, nier-, long-, hersen-, milt- of wat voor ander weefsel dan ook werkt, RNAdvantage van GenTegra zal de kwaliteit in optimale vorm behouden.

Ten slotte biedt RNAdvantage alle andere vormen van RNA-bescherming die u mag verwachten, zoals bescherming tegen alle vormen van RNase en oxidatie.

Bekijk GenTegra RNAdvantage icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:RNA beschermen zonder energieverslindende vriezers

NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Lees meer