Realtime overzicht van uw waterkwaliteit met de nieuwe TOC-analyzer van Endress+Hauser

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
71 bekeken 10 mei 2023
TOC-analyzer
TOC-analyzer | Foto: Endress+Hauser

Endress+Hauser introduceert twee nieuwe lage range TOC-analyzers, de CA78 en CA79. Deze lage range TOC-analyzers zijn specifiek voor de bewaking van de pure waterkwaliteit van hoogwaardige processen, de meetrange is van 0,5 tot 1000 ppb.

De TOC-analyzer werkt met het bewezen proces van UV-oxidatie gecombineerd met differentiële geleidbaarheidsmetingen. Met een reactietijd (t90) van 50 seconden levert de analyzer constant betrouwbare, precieze meetwaarden zodat gebruikers de kwaliteit van het ultrapuur water direct kunnen monitoren. Het voordeel is dat de gebruiker onmiddellijk kan reageren om verontreiniging van het proces of eindproduct te voorkomen. Hiermee worden verliezen en kosten beperkt. De CA79 analyzer voldoet aan de FDA 21 CFR Part 11.

Met de introductie van de lage range TOC-analyzers completeert Endress+Hauser haar portfolio van vloeistofanalyse in:

  • Lifescience & Food industrie: Portfolio; CA79 TOC, de Memosens CPS61E, pH-sensor, de Memosens COS81E zuurstofsensor en de Memosens CLS82E geleidbaarheidssensor.
  • Power & Energy industrie: Portfolio; CA78 TOC, Memosens CLS15E geleidbaarheidssensor, COS22E zuurstofsensor, CPS41E of CPS11E pH sensoren, Liquiline CA80SI silicium analyser, CA76NA natrium analyser en de SWAS (Stoom Water Analyse Systeem) panelen zijn betrouwbaar en onderhoudsarm. ­­
Meer productinformatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Realtime overzicht van uw waterkwaliteit met de nieuwe TOC-analyzer van Endress+Hauser

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer