Overname Antonides C.V. door Boom B.V.

icon.highlightedarticle.dark Management
213 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname Antonides C.V. door Boom B.V.

Wij hebben een nieuwtje, ons familiebedrijf breidt uit! Het bedrijf Antonides C.V. uit Vollenhove heeft besloten om het stokje over te dragen aan ons.

Het familiebedrijf Antonides, opgericht in 1962, heeft een vergelijkbaar productpakket met benodigdheden en chemicaliën voor laboratoria. Daarnaast is Antonides succesvol met een eigenmerk chemiepakket onder de naam Interchema en beschikken ze over eigen productie van Gamma-pak monsterzakken, melkvuilbepalingsfilters en diverse (steriele) voorverpakte disposable sets. De activiteiten van Boom en Antonides vullen elkaar erg goed aan zodat de focus kan blijven liggen op de hoge service en klant specifieke dienstverlening.

In eerste instantie zal er niet veel veranderen. Antonides blijft namelijk als zelfstandige dochteronderneming van ons opereren. Hierdoor blijven de locaties en personele bezetting hetzelfde. Samen met Antonides zullen we ons volop inzetten om onze klanten te blijven bedienen zoals ze dat gewend zijn. We kijken uit naar een voorspoedige toekomst.

Meer nieuws van Boomicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Overname Antonides C.V. door Boom B.V.

Boom Laboratoriumleverancier

Alles voor uw laboratorium Boom levert snel en stipt meer dan 60.000 verschillende producten voor laboratoria in Nederland, België en Luxemburg. Van benodigdheden, apparatuur tot aan (klantspecifieke) chemicaliën en reagentia. Onze ambitie: de Nr.... Lees meer