Boom Laboratoriumleverancier

Over Boom Laboratoriumleverancier

Alles voor uw laboratorium

Boom levert snel en stipt meer dan 60.000 verschillende producten voor laboratoria in Nederland, België en Luxemburg. Van benodigdheden, apparatuur tot aan (klantspecifieke) chemicaliën en reagentia.

Onze ambitie: de Nr. 1 totaalleverancier zijn, in alle opzichten. Bij Boom, opgericht in 1895, staat u als klant altijd voorop. We bestaan niet voor niets al meer dan 125 jaar. We zijn een echt familiebedrijf en hebben een betrokken team van circa 80 medewerkers. Deskundige service en een prettig contact zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze leverbetrouwbaarheid, bereikbaarheid én de zekerheid die wij klanten bieden maken ons tot preferred supplier van duizenden grote en kleine laboratoria in de hele Benelux.

Alles voor uw laboratorium. Snel, compleet, deskundig en betrouwbaar

Meer over Boom Laboratoriumleverancier icon.arrow--dark

Merken

LLG Labware

LLG heeft producten voor uw dagelijkse werkzaamheden in het laboratorium, van goede kwaliteit en met een zeer aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Dat is wat LLG-Labware onderscheidt. Boom is één van de grondleggers en de Benelux partner van deze organisatie. Gebruik de voordelen van de LLG-laboratoriumartikelen voor uw laboratorium: een professioneel assortiment met een hoge leveringsgereedheid. Bent u op zoek naar apparatuur voor op uw lab voor incidenteel gebruik? Ook hierin biedt ons huismerk LLG Labware een sterke kwaliteit voor een voordelige prijs.

Honeywell

Honeywell is een multinational uit de Verenigde Staten die onder andere elektronische controlesystemen en automatiseringssystemen produceert. Bij Boom hebben we o.a. verschillende chemicaliën en veiligheidsbrillen van Honeywell in het assortiment.

Merck

Merck biedt chemicaliën aan voor toepassingen in laboratoria en industrie. Biowetenschappen, biofarma, voeding, cosmetica, LCD’s, farmaceutica, drukkerijen, kunststoffen en nog veel meer. Merck is een wetenschap- en technologiebedrijf gedreven door een passie voor onderzoek en ontdekking. Zo bieden ze wetenschappers laboratoriummaterialen, technologieën en diensten om onderzoek en biotechproductie eenvoudiger, sneller en veiliger te maken.

Eppendorf

Binnen de laboratorium wereld is Eppendorf een toonaangevend merk. Het bedrijf focust zich voornamelijk op instrumenten, verbruiksartikelen en diensten voor vloeistof-, monster- en celbehandeling voor laboratoria in de life science industrie. Hierdoor omvat het merk Eppendorf een groot aantal producten. Denkt u hierbij vooral aan pipetten, pipetpunten, centrifuges, centrifugebuizen en bijvoorbeeld thermomixers.

Alle merken icon.arrow--dark