Onderhoud brandveiligheidskasten is meer dan een luchtmeting

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Jaarlijks onderhoud zorgt voor continuïteit van uw werkzaamheden. Het stuk gaan of mankementen vertonen van producten komt nooit uit. Door onderhoud uit te laten voeren verkleint u de kans hierop. In samenspraak met u zullen wij het onderhoud inplannen.

Wij zijn van mening dat een simpele luchtmeting niet alleen onder onderhoud valt, wij doen zoveel meer. Reparaties voeren wij direct uit tegen materiaalprijs, mits de monteurs het materiaal bij zich hebben. Daarbij stellen wij bij en vervangen indien nodig.

Na deze onderhoudsbeurt zijn wij altijd in de gelegenheid om een vervolgafspraak te maken om de onderhoudsbeurt door te nemen en kijken waar we verbetering toe kunnen passen. Deze reflectie is uiteraard kosteloos.

Signaleren:
Wij signaleren vroegtijdig eventuele problemen. Daarbij zien onze monteurs erop toe dat uw kast voor de juiste doeleinden wordt gebruikt.

Repareren:
Kleine reparaties worden door onze monteurs direct uitgevoerd tegen materiaalprijs (in overleg). Dit voorkomt onnodige extra kosten.

Adviseren:
Dupa denkt met u mee, wij adviseren u bij het juist opslaan van en werken met gevaarlijke stoffen. (dit alles volgens de regelgeving).

Naast brandveiligheidskasten onderhouden wij ook:
•LAF-KASTEN
•Fumehoods
•Zuurkasten (Wet benches)
•ZUREN-Logen kasten

Denk hierbij o.a. aan: luchtmetingen, het controleren van puntafzuigingen en het kalibreren en valideren van kasten. Daarbij zijn we bekend met de Schneider-apparatuur.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

DUPA Veiligheidstechniek (DPVT B.V.)

Gecertificeerde product oplossingen voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen Lees meer