Nederlands bedrijf maakt overuren voor bestrijding Covid-19

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nederlands bedrijf maakt overuren voor bestrijding Covid-19

Onbedoeld zijn wij van CleanAir by Baker, producent van Microbiologische Veiligheidswerkbanken voor laboratoria, de laatste tijd veel in het nieuws geweest.

Wij maken als enig Nederlands bedrijf internationaal gecertificeerde Microbiologische Veiligheidswerkbanken die onder andere gebruikt kunnen worden om onderzoek naar het Covid-19 Virus te doen of de diverse materialen van mogelijke patiënten in te testen.

Wij zijn daar erg trots op en proberen zo veel mogelijk, zo lang dat kan en verantwoord is, door te werken met ons hele team om onze klanten in en buiten Nederland (Europa) op hun wenken te bedienen.

Normalerwijze leveren wij onze werkbanken in opdracht met een levertijd van een paar weken; een van onze werkbanken (BioVanguard QR) hebben wij speciaal op voorraad gebouwd om binnen een dag te kunnen leveren. Zo hebben wij vorige week een van de ziekenhuizen in Nederland binnen een dag kunnen voorzien van een werkbank die diezelfde werkdag inzetbaar was. Dit tot volle tevredenheid van het ziekenhuis.

Voorlopig maakt ons team nog steeds overuren om iedereen te kunnen voorzien die per direct capaciteit nodig heeft in het laboratorium.

Samen bouwen aan een gezonde toekomst.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nederlands bedrijf maakt overuren voor bestrijding Covid-19

The Baker Company

The Baker Company; één van de eerste Europese producenten die een door TUV Nord, DIN gecertificeerde biologische veiligheidswerkbank ontwikkelde, volgens de Europese norm standaardisatie. Baker daarentegen ontwikkelde ’s werelds eerste... Lees meer