MS-Workstation geschikt voor LC-MS

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MS-Workstation geschikt voor LC-MS

Bent u op zoek naar een flexibele labtafel voor het plaatsen van uw LC-MS? Op dit moment hebben wij een ex-demo MS-Workstation model MSWS-06R in de aanbieding voor een mooie prijs.

Deze MS-Workstation is speciaal ontworpen voor het plaatsen van massaspectrometers en is voorzien van een chemisch resistent werkblad gemaakt van Trespa. Onder het werkblad is een geïntegreerde behuizing met ventilatie voorzien voor het geluidsarm plaatsen van de vacuümpomp(en) van de massaspectrometer.

De vacuümpomp(en) worden geplaatst op een trillingsvrije, uitschuifbare tray voor gemakkelijke toegang voor het plegen van onderhoud aan de vacuümpomp(en). Verder is er onder het werkblad ruimte voorzien voor het plaatsen van een PC en is direct onder het werkblad een uitschuifbare tray voorzien voor het plaatsen van keyboard en muis.

De monitor kan worden bevestigd aan de meegeleverde RVS-beugel, die eenvoudig aan de rand van het werkblad kan worden geplaatst. De afmetingen van het Trespa werkblad zijn 183 cm x 97 cm. Het werkblad is extra diep waardoor elke tafelmodel massaspectrometer erop geplaatst kan worden. De MS-Workstation is voorzien van robuuste zwenkwielen en de tafel kan een gewicht dragen tot 400 kg.

De wielen kunnen wordt vastgezet, zodra de MS-Workstation op de plaats staat. Het tafelblad is eenvoudig te demonteren en het frame heeft een breedte van 77cm, waardoor deze door een standaard deuropening past. Deze ex-demo MS-Workstation is direct leverbaar.

Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons!

Meer info MS-Workstation icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:MS-Workstation geschikt voor LC-MS

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is... Lees meer