Hoge resolutie MS voor een betaalbare prijs

icon.highlightedarticle.dark Management
8 maart 2023
Article image of: Hoge resolutie MS voor een betaalbare prijs

KRSS Europe BV heeft onlangs weer enkele tweedehands hoge resolutie LC-MS instrumenten ingeruild. Het gaat om de volgende systemen:

1x Thermo Orbitrap Fusion Lumos Tribrid MS
2x Thermo QExactive HF MS
1x Waters Xevo Q-TOF MS

Bent u op zoek naar een systeem voor bijvoorbeeld proteomic of metabolomic applicaties dan hebben wij wellicht het perfecte instrument voor u en voor een aantrekkelijke prijs. De instrumenten worden volledig nagekeken, onderhouden, getest en geïnstalleerd door onze ervaren service engineers. Tevens biedt KRSS u de mogelijkheden voor uitgebreide garantie en een service contract, zodat u verzekerd bent van een goed werkend systeem voor de komende jaren.
Alle instrumenten worden geleverd met vacuümpompen en Windows PC met bedieningssoftware. Indien gewenst kunnen we deze instrumenten ook leveren met een tweedehands (nano) LC stack en/of een stikstofgenerator.
Bent u geïnteresseerd in een van deze hoge resolutie LC-MS systemen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Hoge Resolutie MS icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hoge resolutie MS voor een betaalbare prijs

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is... Lees meer