LIMS levert belangrijke bijdrage aan verbetering efficiëntie laboratoria

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LIMS levert belangrijke bijdrage aan verbetering efficiëntie laboratoria

QC-laboratoria hebben dagelijks te maken met veel administratieve werkzaamheden.

Vooral groeiende QC-laboratoria houden door deze toenemende activiteiten minder tijd over voor belangrijke taken zoals de controle op het gebruik van de juiste methoden, instructies en de betrouwbaarheid van de geleverde data-input.

Sommige laboratoria overwegen daarom een eigen laboratoriumsysteem te bouwen. Het ontwikkelen van een eigen systeem vereist echter nogal wat gespecialiseerde kennis. Het gevaar bestaat dat voor veel functionaliteiten het wiel keer op keer opnieuw wordt uitgevonden. Bovendien wordt het laboratorium wel erg afhankelijk van één persoon of IT-afdeling.

Juist voor deze laboratoria verdient een bestaande LIMS-oplossing zich snel terug.

t&p bewijst met lisa.lims dat een LIMS niet duur hoeft te zijn en geschikt is voor alle laboratoria, ongeacht type en grootte.

Van basis functionaliteit met lisa.lims Small Lab Edition tot en met een volledig geautomatiseerd LIMS-platform met lisa.lims in de Cloud.

t&p biedt een LIMS-oplossing die uw laboratorium past en voldoet aan algemene kwaliteitseisen en normen zoals ISO 17025.

Meldt u hiernaast aan voor ons webinar of neem direct contact op met Emile Bezemer (06-1395 3114) en laat u informeren hoe lisa.lims kan bijdragen aan de verbetering van de efficiency van uw lab.

aanmelding webinaricon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark