De VELP OV 625 is een krachtige, digitale homogenisator die ontworpen is voor het dispergeren, homogeniseren, emulgeren en snel mengen van biologische weefsels, farmaceutische producten, cosmetica en voedingsmiddelen.

Nauwkeurige elektronische snelheidsinstellingen

Het apparaat heeft een helder 3-cijferig LED-display en een gebruiksvriendelijke draaiknop, waarmee nauwkeurige elektronische snelheidsinstellingen van 3.000 tot 25.000 tpm mogelijk zijn. Het bedieningspaneel is optimaliseert de gebruikerservaring is uitstekend leesbaar.

De VELP OV 625 is veilig en duurzaam. De robuuste behuizing beschermt alle interne elektronische componenten, wat zelfs onder uitdagende omstandigheden een lange levensduur en betrouwbare werking oplevert.

Snel te wisselen dispergeergereedschappen

De machine is veelzijdig inzetbaar dankzij verwisselbare dispergeergereedschappen, geschikt voor kleine monsters, biologische matrices en grote volumes tot 4 liter. De gereedschappen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waarmee ze chemisch resistent en mechanisch duurzaam zijn. Het wisselen van de dispergeergereedschappen is eenvoudig en snel, waardoor de gebruiker snel kan overschakelen naar een nieuwe toepassing.