Krachtige VELP OV 625 homogenisator

icon.highlightedarticle.dark Algemene labapparatuur
47 bekeken 21 september 2023
Veelzijdige homogenisator
Veelzijdige homogenisator | Foto: Salm en Kipp

Salm en Kipp brengt de nieuwe VELP OV 625, een krachtige digitale homogenisator ontworpen voor het dispergeren, homogeniseren, emulgeren en snel mengen van biologische weefsels, farmaceutische producten, cosmetica en voedingsproducten.

LED-display

Het heldere 3-cijferige LED-display en de comfortabele draaiknop maken nauwkeurige elektronische snelheidsinstellingen van 3.000 tot 25.000 tpm mogelijk. Daarbij is het bedieningspaneel ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren en biedt het uitstekende afleesbaarheid.

Robuuste behuizing

Verschillende functies zorgen voor de hoogste veiligheid en resistentie. De robuuste behuizing beschermt alle interne elektronische onderdelen, wat leidt tot een lange levensduur en de juiste werking, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Dispergeer tools

Een breed scala aan verwisselbare dispergeer tools maakt de OV 625 geschikt voor vele toepassingen; voor kleine monsters, formaten zoals biologische matrices, en grote volumes tot 4 liter. De dispergeer tools zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor brede inzetbaarheid, chemische resistentie en optimale mechanische eigenschappen. Bovendien is het uitwisselen van de dispergeer tools snel en eenvoudig, zodat u in een handomdraai klaar bent voor de volgende toepassing.

Met de nieuwe OV 625 heeft VELP haar jarenlange ervaring en nieuwe technische mogelijkheden laten samenvloeien in een praktische homogenisator.

Geschreven door

Logo van:Krachtige VELP OV 625  homogenisator

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer