Kojair Platinum Line, meest innovatieve biosafety cabinet

icon.highlightedarticle.dark R&D
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Ziet men de hedendaagse microbiologische veiligheidswerkbanken dan lijkt het alsof ze allemaal door dezelfde windtunnel zijn gegaan. Onderscheid wordt gemaakt door louter en alleen prijs.
Dit in plaats van innovaties die het gebruikers gemak en de veilheid ten goede komt. Door deze drift ziet men dat de microbiologische veiligheidswerkbanken steeds veder uitgekleed worden. Dit allemaal om de prijs zo veel mogelijk te drukken. Dit gaat allemaal ten kosten van de kwaliteit en veiligheid. Veiligheid wat een microbiologische veiligheid werkbank juist op de eerste plaats moet bieden.

In tegenstelling tot haar concullega’s gaat Kojair juist de andere kant op. Waar veiligheid, degelijkheid en kwaliteit de boventoon voert. Door te blijven innoveren en aandacht te besteden aan details is de nieuwe microbiologische veiligheidswerkbank van Kojair uniek in zijn soort en klaar voor de toekomst.

Mooie voorbeelden hiervan zijn:
– Laagste geluidsniveau ter wereld (37 dB) onder veilige werkomstandigheden
– Nieuwe innovatieve materialen ABS,
– Boeking system
– High resolutie Touch screen met Android software
– Geïntegreerde installatie kanalen
– Intelligent fan technologie
– MoSense motion

Innovaties die de eindgebruiker centraal plaatst en hen helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zonder twijfel is de nieuwe Kojair Platinum de nieuwe benchmark voor moderne microbiologische veiligheidswerbanken.

Bezoek onze website voor meer smart innovaties of neem contact op.

Geschreven door

Kojair Tech Oy

Kojair biosafety cabinets designed for your peace of mind Take the opportunity and benefit from our heritage of innovation. Maximise your productivity with Kojair biosafety cabinets and protect yourself from surprises. At Kojair we... Lees meer