Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole

De IdentiPol QA2 is ontworpen om (zelfs ongeschoolde) productie- en verwerkingsmedewerkers van polymeren een eenvoudig hulpmiddel te bieden om de kwaliteit en identiteit van vormbare thermoplasten te beoordelen.

Het systeem is ontworpen om een snelle beoordeling te geven van binnenkomend materiaal (zowel nieuw als gerecycled) en de geschiktheid ervan voor gebruik op de productielijn. Dit wordt bereikt door de geautomatiseerde vergelijking van nieuwe partijen materiaal met bekende goede partijen, die eerder zijn getest.

De QA2 is een 2e generatie systeem met verbeterd gebruiksgemak, verbeterde mogelijkheden en verhoogde productiviteit, binnen een compacte, draagbare eenheid.
Dit intelligente systeem optimaliseert zelf de testomstandigheden zodat de operator alleen informatie over de leverancier, het materiaal en de batch nodig voordat hij een test uitvoert. Ingebouwde diagnostiek zorgt ervoor dat het monster altijd onder optimale omstandigheden wordt uitgevoerd, zodat de operator tijdens de korte testtijd (ongeveer 15 minuten) verder kan werken.

Kijk op onze websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Identipol QA2 kunststof kwaliteitscontrole

ArtTest B.V.

Artec testnology supplies equipment, specifically for material testing and quality control, for laboratory and production process. In principle, our test equipment has been developed for standard-compliant test methods, but is... Lees meer