Hitma tijdens VSK 2024

icon.highlightedarticle.dark Monitoring en alarmering
Laatste wijziging: 19 januari 2024
Hitma tijdens VSK 2024
Hitma tijdens VSK 2024 | Foto: Hitma

Van 6 t/m 9 februari aanstaande is Hitma aanwezig op de VSK-beurs in Jaarbeurs Utrecht.

In hal 9 op stand A028 praten de Hitma-medewerkers beursbezoekers o.a. bij over zusterbedrijf MW Instruments uit Almere dat vanaf 1 februari 2024 de markt op gaat onder de naam Hitma en één team vormt met de instrumentatiecollega’s van het hoofdkantoor in Uithoorn en de vestigingen in Antwerpen en Purmerend. Ook kan men tijdens de beurs kennismaken met Ronald Blewanus, de nieuwe manager van het Hitma-instrumentatieteam.

Natuurlijk toont Hitma op de VSK-beurs als vanouds meet- en regeloplossingen voor gebouwautomatisering en voor hoogwaardige HVAC-toepassingen in onder andere ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms.

Monitoring, visualisatie en dataregistratie

Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor monitoring, visualisatie en dataregistratie. Deze meetsystemen worden o.a. ingezet voor temperatuurbewaking van koelkasten en vriezers in (ziekenhuis)apotheken en laboratoria, maar ook bij transport en opslag van bijvoorbeeld voedingsmiddelen.

Uiteraard komen geïnteresseerden op de Hitma-stand ook alles te weten over HVAC-handmeters en -dataloggers, gasdetectiesystemen voor het bewaken van stookruimtes en koeltechnische installaties én kalibratie- en reparatiediensten.

Dit zijn de productlijnen en diensten die voorheen bij MW Instruments waren ondergebracht en die sinds 1 februari dus onder de Hitma-vlag op de markt worden gebracht. Er zijn ook diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Registreer hier voor gratis VSK-toegangskaart icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma tijdens VSK 2024

HITMA B.V.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en van filters tot monsternametechnologie. Lees meer