Heidolph magneetroerder – Born to rock your lab

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Heidolph magneetroerder – Born to rock your lab

De extreem robuuste Hei-PLATE Mix ‘n’ Heat Core+ magneetroerder doet één wezenlijk ding: hij houdt stand – als een volbloed rocker op het podium. Ontworpen om de barre omgevingsomstandigheden in een laboratorium te weerstaan – Made for Hardcore Science!

Research made easy – Made in Germany
De apparaten en systeemoplossingen van Heidolph Instruments stellen onze klanten in staat de genezing en verlichting van ziekten te bevorderen. Met onze producten worden nieuwe technieken ontwikkeld om voor voldoende gezonde voeding te zorgen en nieuwe innovatieve materialen kunnen technologische vooruitgang over de hele wereld brengen. Andere bedrijven gebruiken onze apparatuur om te produceren, te analyseren en de kwaliteit van hun producten te waarborgen.

Ondanks de grote verscheidenheid aan industrieën hebben alle klanten van Heidolph een zekerheid gemeen: ze kunnen altijd vertrouwen op de precisie en betrouwbaarheid van onze producten. De combinatie van deze uitstekende kwaliteit met onze wereldwijd toonaangevende service maakt Heidolph Instruments tot een van de sterkste partners in de industrie van laboratoriumapparatuur.

Ga via de link hiernaast direct naar onze webshop

Naar onze webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Heidolph magneetroerder – Born to rock your lab

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer