Geautomatiseerd hydrogenatiesysteem voor verschillende reactoren

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Geautomatiseerd hydrogenatiesysteem voor verschillende reactoren

De FlexyCLAVE is een volledig geautomatiseerde turn-key oplossing voor hydrogenaties of andere reacties met gas. Naast de standaardfuncties als temperatuur- en roerderregeling omvat de FlexyCLAVE een geautomatiseerde gasuitwisseling en een gecontroleerde doseringsfunctie. De intuïtieve receptcontrolemodus regelt alle randapparatuur die met één reactor wordt gebruikt. Dat wil zeggen thermostaten, roerders, pompen of balansen.
Reactoren, nieuw of oud of van andere fabrikaten dan Systag of Büchi kunnen worden bediend met de FlexyCLAVE, ongeacht het volume van de reactor.

Eenvoudig opschalen dankzij reproduceerbaarheid
Vooraf gedefinieerde processtappen leiden tot een reproduceerbare en veilige implementatie van hydrogenatie. Dit maakt het opschalen naar kilolab veel makkelijker.

Traceerbaarheid
Alle procesparameters, handmatige interventies en resultaten worden naadloos gedocumenteerd en opgeslagen. Indien nodig kan dit proces worden uitgevoerd volgens CFR 21 deel 11, en/of geëxporteerd naar een ELN.

Veiligheid
Alarm- en bewakingsfuncties maken een onafhankelijke werking mogelijk, dankzij lekkagetests en gasdetectoren.

Modulair software platform
Met het intuïtieve, modulaire software platform FlexySYS van SYSTAG kunnen experimenten veilig worden uitgevoerd zonder dat er intensieve training nodig is. FlexySYS is het modulaire software platform voor alle SYSTAG oplossingen. Eens getraind, kunt u overal aan het werk. Check de video.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Geautomatiseerd hydrogenatiesysteem voor verschillende reactoren

Suurmond BV

Wij denken in oplossingen, niet in producten. Wij ontwerpen, produceren en leveren duurzame oplossingen voor de verwerkende industrie met specifieke portfolio's voor vloeistofverwerking, polymeerverwerking en R&D Lees meer