DispenSix: automatiseer uw titraties

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
43 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: DispenSix: automatiseer uw titraties

METTLER TOLEDO introduceert DispenSix: een innovatieve oplossing voor het automatiseren van de monstervoorbereiding voor titraties. DispenSix doseert, op basis van vooraf ingestelde methodes op de Excellence titrator, de juiste hoeveelheid van uw monster, oplosmiddelen of reagentia. Zo kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw titratie-analyse geautomatiseerd uitvoeren.

Voor betrouwbare analyses, is de nauwkeurigheid van uw monster van cruciaal belang. DispenSix garandeert een zeer nauwkeurige dosering van maximaal 6 verschillende vloeistoffen, van 10 μL tot 500 ml. De ingebouwde RFID-tag slaat bovendien alle relevante gegevens op, zoals de configuratie van vloeistoffen/reagentia en batchnummers. Na elke titratie worden de titratiebeker en de sensoren automatisch geleegd en gereinigd. Hierdoor wordt het risico op verontreinigingen van uw monsters geminimaliseerd.

Ontdek hier alles over DispenSix Liquid Handler: www.mt.com/dispensix

Live Webinar
Wilt u meer weten over slimme data transfer in titratie? Op dinsdag 22 maart om 10:00 uur vindt de webinar ‘Automatische monsterherkenning in titratie’ plaats.

Via de onderstaande link kunt u zich gratis inschrijven:
https://www.mt.com/nl/nl/home/events/live-webinars/lab-analytical-instruments/2022_03_LeanLab.html

Binnen laboratoria is een steeds grotere behoefte om sneller en efficiënter te kunnen werken.
METTLER TOLEDO biedt diverse oplossingen voor het automatiseren van titraties, zodat routinematige taken automatisch uitgevoerd worden en u uw tijd en aandacht kunt richten op andere taken in het lab.

Bekijk hier al onze oplossingen voor het automatiseren van titraties:
https://www.mt.com/nl/nl/home/products/Laboratory_Analytics_Browse/Product_Family_Browse_titrators_main/automated-titration-systems.html

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer