Dijkstra Vereenigde levert Ortoalresa centrifuges

icon.highlightedarticle.dark Algemene labapparatuur
15 februari 2024
Bezoek Dijkstra Vereenigde aan de productielocatie van Ortoalresa
Bezoek Dijkstra Vereenigde aan de productielocatie van Ortoalresa | Foto: Dijkstra Vereenigde
Article image of: Dijkstra Vereenigde levert Ortoalresa centrifuges
Ortoalresa Digtor 22 C serie verwarmd + Gas Release System | Foto: Ortoalresa

Vanaf het eerste kwartaal van 2024 werkt Dijkstra Vereenigde samen met Spaanse fabrikant Ortoalresa en bieden we hun centrifuges ook via ons aan in Nederland!

Ortoalresa

Ortoalresa fabriceert sinds 1949 hoogwaardige centrifuges vanaf hun productielocatie in Spanje voor zowel chemische, als klinische en Life Science laboratoria. Door de jaren heen zijn ze als Europese fabrikant van (IVD-) centrifuges verder gegroeid en bieden onder anderen gespecialiseerde verwarmde centrifuges aan voor de olie- en petrochemische markt waarbij gasextractie mogelijk is. Ook de integratie van een volledig instelbare remcurve maakt hen uniek onder aanbieders van centrifuges.

Korte levertijd en maatwerk

Door gebruik te maken van lokale toeleveranciers en een eigen productielocatie kunnen ze gemiddeld binnen 1-2 weken een centrifuge leveren. Ook maatwerk voor specifieke adapters of andere wensen kunnen in veel gevallen gerealiseerd worden.

Het oog voor detail, snelle en duidelijke communicatie en een goede prijs voor uitstekende apparaten van Ortoalresa past perfect bij de doelstelling van Dijkstra Vereenigde om ons continu te verbeteren en de laboratoriummarkt van de beste oplossingen te voorzien.

Nieuwsgiering naar het assortiment van Ortoalresa? Neem een kijkje op onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en mogelijkheden van Ortoalresa.

Ortoalresa centrifuges bij Dijkstra Vereenigdeicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dijkstra Vereenigde levert Ortoalresa centrifuges

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer