Centrifuge speciaal voor scheiding van bloed

icon.highlightedarticle.dark Algemene labapparatuur
Laatste wijziging: 7 maart 2024
Eenvoudig beladen door lage bouw
Eenvoudig beladen door lage bouw | Foto: Salm en Kipp

De Sigma 8KS Clinic centrifuge is speciaal ontwikkeld voor gebruik in:

  • bloedbanken
  • transfusiefaciliteiten
  • klinische laboratoria

De krachtige, gekoelde vloercentrifuge kan worden uitgerust met een veelzijdig assortiment rotoren voor maximaal 12 bloedzakken, 6 x 1.500 ml flesjes of 48 microtiterplaten. Dankzij de ruime capaciteit per run kunnen grote monstervolumes efficiënt worden verwerkt.

De zeer rustige loop resulteert in een betrouwbare en reproduceerbare scheiding. De intuïtieve bediening en de ergonomische laadhoogte van slechts 88 cm vereenvoudigen het dagelijkse werk in het laboratorium.

Met een geluidsniveau van 54 dB(A) is de compacte Sigma 8KS Clinic één van de stilste staande gekoelde centrifuges op de markt, wat zorgt voor een prettige werksfeer in het laboratorium.

Dankzij een krachtig koelsysteem kan de temperatuur nauwkeurig worden ingesteld over een bereik van -20 °C tot +40 °C. Het Rapid Temp-temperatuurcontroleprogramma kan de centrifugekamer en accessoires snel voorkoelen tot een gedefinieerde temperatuur, wat vooral belangrijk is bij het werken met gekoelde bloedzakken of temperatuurgevoelige monsters.

Bovendien werkt de Sigma 8KS Clinic energie-efficiënt.

Bekijk alle Sigma centrifugesicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Centrifuge speciaal voor scheiding van bloed

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer