De noodzaak van proficiency testing in een lab

icon.highlightedarticle.dark Inspecties, keuringen, audits
51 bekeken Laatste wijziging: 7 december 2023
De noodzaak van proficiency testing in een lab
De noodzaak van proficiency testing in een lab | Foto: Led techno

Verbeter uw procescontrole en analyse-effectiviteit met GSC’s PTGSC-vergelijkingsprogramma’s. De accreditatie is volgens ISO 17043, plus uitgebreide catalogus en nauwkeurige monsterinformatie.

Proficiency Tests zijn een noodzakelijk hulpmiddel om de zelfcontrole van uw processen en de effectiviteit van uw analyses te verifiëren.

Led techno distribueert nu de producten van GSC. GSC heeft bijna 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van een breed scala aan interne ringonderzoeken. Begonnen in 1994 en in 2011, werden ze de eerste leverancier van Agri-Food vergelijkingsprogramma’s die geaccrediteerd waren door ENAC (Accreditatie nº6/PPI011). Momenteel zijn de PTGSC-vergelijkingsprogramma’s een internationale referentie in de agrofood- en milieusector.

Waarom deelnemen

  • Evalueer en valideer de resultaten van uw analyses met de resultaten van verschillende vergelijkbare laboratoria, voor dezelfde matrix en dezelfde parameter.
  • Vereiste voor accreditaties en zeer gewaardeerd in GFSI-certificaties (IFS Food, BRCGS Food Safety of FSSC22000) wanneer er een audit uitgevoerd wordt (en nu nog meer met onaangekondigde audits…).

Wat win ik

Ten eerste heeft het PTGSC-team een zeer compleet programma ontwikkeld (132 ronden) en werkt het op een zeer rigoureuze manier. Daarnaast bieden ze belangrijke voordelen:

  • De oefeningen zijn geaccrediteerd volgens UNE EN ISO 17043.
  • Uitgebreide catalogus met tests voor de agrovoedingssector, de milieusector en andere consumentenproducten.
  • Exacte datum monsterontvangst wordt meegedeeld.
  • Alle monsters zijn echt, dus je kunt analyseren wat je altijd analyseert (geen preparaten die een voedingsmiddel simuleren).
  • Digitaal platform om informatie gemakkelijk en intuïtief te uploaden.
  • Rapporten in het Engels.
  • Hulp in minder dan 24 uur.
  • Meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van dit soort circuits en zijn de eerste leverancier die door de ENAC is geaccrediteerd in agrovoedingsprogramma’s (accreditatie nr. 06/PPI011).

Inschrijven kan uitsluitend via de PTGSC website en om dat te vieren hebben we een extra korting van 5% geactiveerd tot 31 december 2023 voor alle inschrijvingen die voor het einde van het jaar worden gedaan.

Bekijk de Proficiency Testen voor 2024 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De noodzaak van proficiency testing in een lab

Led techno NV

Supplying your lab with knowledge and passion! Led techno is a Benelux ‘solutions provider’ for laboratories in general and microbiological laboratories in particular. We are specialists in equipment, media, 3M Petrifilm™, glassware, plastics, protective clothing and complete... Lees meer