Cursus basischemie van Avans+ wordt in Leeuwarden uitgevoerd

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cursus basischemie van Avans+ wordt in Leeuwarden uitgevoerd

In samenwerking met Wetsus en Wetterskip Fyslan organiseert Avans+ vanaf 24 Maart de cursus Basischemie niveau 3 (tl) in Leeuwarden.
Al meerdere jaren helpen we mensen zonder chemische achtergrond meer inzicht te krijgen in de materie waar ze mee te maken hebben in hun dagelijks werk. Het gaat hierbij vaak om mensen die vanuit een ander beroep in een chemisch vak zijn gerold. Bijvoorbeeld procesoperators die op een laboratorium terecht komen, politiemensen of brandweerlieden die te maken hebben met (het opruimen van) drugslabs, collega`s die monsters opwerken voor analyse en ga zo maar door. In een korte opleiding van 9 dagdelen leert men de basis van chemische processen waardoor ze veel beter snappen waar ze mee bezig zijn en dus efficiënter en veiliger hun werk kunnen doen.

Het is gebruikelijk dat deze cursus gegeven wordt in Breda, op verzoek van enkele bedrijven uit het Noorden organiseren we de cursus dit voorjaar op de locatie van Wetsus in Leeuwarden. De cursus wordt aangeboden als op inschrijving waar ook deelnemers uit andere bedrijven bij kunnen aansluiten. Mis deze unieke kans niet en schrijf je in via de website van Avans+.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Cursus basischemie van Avans+ wordt in Leeuwarden uitgevoerd

Avans+

Waarom kiest u voor Avans+? U bent gedreven. U wilt uw eigen talenten ontwikkelen. Uw organisatie ontwikkelen. Steeds beter worden. Grenzen verkennen. En uiteindelijk de top bereiken. Dat gaat niet... Lees meer