Coronaproof samen werken in 1 Biologische veiligheidswerkbank

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Coronaproof samen werken in 1 Biologische veiligheidswerkbank

Op diverse labs is het heel gebruikelijk of zelfs noodzakelijk om met 2 personen tegelijk in een Biologische Veiligheidswerkbank aan het werk te zijn. Maar hoe regel je dit nu veilig in de huidige tijd van Covid-19?

Vanaf nu is dit geen enkel probleem meer met de Splitscreens van CleanAir. Dit scherm is eenvoudig door uzelf aan te brengen, met de bijgeleverde zuignappen, aan het raam van uw BioVanguard, EF of CA Biologische Veiligheidswerkbank (4ft en 6ft).

Plaats het scherm in het midden van het raam aan de voorkant van de werkbank en u kunt met 2 personen veilig naast elkaar werken in de werkbank.
Door het gebruikte materiaal zijn de schermen goed en simpel schoon te maken. Ook zijn de schermen eenvoudig weer te verwijderen van het raam van de werkbank zonder dat het zichtbare afdrukken of resten achter laat.

CleanAir by Baker: more than just clean air.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Coronaproof samen werken in 1 Biologische veiligheidswerkbank

The Baker Company

The Baker Company; één van de eerste Europese producenten die een door TUV Nord, DIN gecertificeerde biologische veiligheidswerkbank ontwikkelde, volgens de Europese norm standaardisatie. Baker daarentegen ontwikkelde ’s werelds eerste... Lees meer