Doe de Quality Challenge en win een sporthorloge

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doe de Quality Challenge en win een sporthorloge

TQC Sheen daagt u tijdens Surface Campus 2018 uit om op het Surface Lab uw kennis van kwaliteitscontrole te testen. Niet door een eenvoudig vragenlijstje maar door zelf aan de slag te gaan. De winnaar van de Quality Challenge gaat naar huis met een sporthorloge. Meedoen levert u in elk geval de bekende TQC Sheen stroopwafels op.
Het is net als voorgaande jaren ook mogelijk om metingen te verrichten aan een zelf meegebracht proefplaatje, maar dit valt buiten de Quality Challenge.

Naast de vaste plek op het Surface Lab, vindt u TQC Sheen ook met een eigen stand, locatie 7C41. Kom langs en laat u informeren over de nieuwste test- en meetapparatuur voor oppervlaktechniek en applicatie. Maak kennis met de nieuwe Bresle Patch en zie de Automatische Film Applicator in actie.

Surface Campus 2018 vindt plaats van 13 tot 15 November in de Brabanthallen, Den Bosch. Deze beurs, het bijbehorende Surface Lab en de ION Congres Campus vormen samen het hart van de Week van de Oppervlakte Technologie 2018 (#WOT2018).

Geschreven door

Industrial Physics Inks & Coatings B.V.

Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (testapparatuur voor... Lees meer